Club

NAVOK is een sportvereniging met als doel de jongeren centraal te stellen in hun uitbouw tot volwaardige volleybalspelers. Wij trachten de jeugd een zo goed mogelijke opleiding te bezorgen op zowel sportief, sociaal en moreel vlak.

Wij streven ernaar om te kunnen werken in een open en positieve sfeer met de nadruk op het clubgebeuren. Winnen en verliezen liggen dicht bij elkaar, samen genieten en aangename dingen doen is ook belangrijk.

Jongens vanaf 6 à 7 jaar zijn reeds welkom. Met de hulp van gemotiveerde bestuursleden, coaches, trainers, ploegverantwoordelijken en losse medewerkers krijgen de sporters de kans om zich te ontwikkelen tot volwaardige seniorenspelers.

Wij zullen trachten om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om aan een interessante, zinvolle en sportieve hobby deel te kunnen nemen.

In overeenkomst met de coaches en trainers trachten we bij NAVOK om zo veel mogelijk doorstroming van de eigen jeugd naar de senioren te verwezenlijken.

Door het invullen van al deze doelstellingen, rechten en plichten komen we samen tot een toffe club, waar het fijn vertoeven is en waar elk lid, in gelijk welke functie (als speler, ouder, supporter, coach, scheidsrechter, coördinator en bestuurslid) zich thuis voelt.

NAVOK…. één team !

Sporthal

Gemeentelijke sporthal Nazareth
Drapstraat 76
9810 Nazareth

Contactpersoon jeugd

Kenny Vermunt

Mail: kenny.vermunt@navokheren.be

Hoe inschrijven?

Iedereen mag gerust een 4-tal trainingen meevolgen om te kijken of volleybal wel iets voor hem is.
Wens je je dan in te schrijven dan kunnen de trainers je verder inlichtingen geven.