Steun onze club!

 

Er zijn verschillende manieren om doorheen het jaar onze werking te ondersteunen. Dit kan zowel door in te springen als medewerker bij activiteiten of door een steentje bij te dragen op financieel vlak.

Medewerkers gezocht

Op elke thuiswedstrijd zijn een aantal taken die moeten ingevuld worden.
Dit gaat bijvoorbeeld over de opzet vóór de wedstrijd, het scorebord, blad, tombola,… tijdens de wedstrijd en boterhammen smeren na de wedstrijd.

Tijdens de grotere activiteiten zoals het eetfestijn, kaart- en spelletjesavond en de spaghettimiddag zijn we ook steeds op zoek naar wat extra helpende handen.

“Vele handen maken licht werk”

Heb jij hiervoor interesse? Contacteer ons!

Financiële steun

Zonder onze sponsors kan onze club niet blijven bestaan. De vaste kosten voor de huur van de sporthal, de trainers,… zijn onontkomelijk bij de werking van de club.

Kan jij ons hierbij ondersteunen? Contacteer ons!

Ook als speler of ouder kan jij ons steunen!
We hebben zowel bij Trooper als bij Makro de mogelijkheid om onze club te steunen.

Trooper 
https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/navokheren

Ga via de site van Trooper naar je vaste webshops zoals Coolblue, Bol.com,… en onze club ontvangt een percentage van jouw aankopen als steun!

Als je op de Trooperpagina van Navok Heren klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

Alvast bedankt voor de inzet voor onze club!