Navok – Zottegem 3 – 0

25-16, 25-15, 25-22

11 december 2021, eerste wedstrijd zonder publiek en tevens een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Bij winst van Navok kon onze ploeg tot 6 punten uitlopen op Zottegem. Bij verlies werd het een zaak om degradatie te vermijden. Er was dus werk aan de winkel.
Onze spelers begonnen de eerste set geconcentreerd en lieten Zottegem op geen enkel moment in de wedstrijd komen. Navok bouwde een kloofje uit van 4 punten, die zelfs nog verder werd uitgebouwd. Zowel bij de receptie, aanval als spelverdeling werden er weinig fouten gemaakt. Zottegem wist niet wat hen overkwam en de duidelijke 25-16 cijfers stonden al vlug op het bord.
Op naar de tweede set dan maar. Deze set was een identieke kopie als de eerste set. Geconcentreerd en bij momenten mooi volleybal zorgden er voor dat Navok opnieuw een kloofje uitbouwde. Ook deze set werd duidelijk gewonnen door Navok met 25-15 cijfers.
Bij aanvang van de derde set hield Zottegem gelijke tred en beide ploegen waren nu wel aan elkaar gewaagd. In het midden van deze set had Navok een kloof van 5 punten, maar geleidelijk aan knabbelde Zottegem aan de voorsprong en kwam zelfs gelijk tot 21-21. Navok schakelde een versnelling hoger en ook dank zij enkele fouten van de bezoekers werd deze set met 25-22 gewonnen.
Een deugddoende, maar o zo noodzakelijke overwinning !!!
Proficiat aan de spelers en trainer voor hun inzet, zowel op training als op wedstrijden.